Jaa:
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä

Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

22.9.2017

Järvi-Saimaan Palvelut Oy, Juva

Grilli kuumaksi!

Käytössä

Tarve ja tavoitteet

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Sulkavan ja Rantasalmen kuntien omistama yhtiö, jonka päätehtävä on olla mukana tuottamassa hyvinvointia alueelle ja asukkaille. Olemme työhurjia. Töitä tehdään asiakkaan arvon tuottaminen mielessä jokaisessa työtehtävässä.

Juvalla on koti, jossa asuu paljon vanhoja ihmisiä. Yhdessä. Pahimmat kolttoset ovat jo takanapäin ja elo on hyvää vehreässä juvalaisessa miljössä. Elämään tarvitaan vain vähän toimintaa. Tapahtumia. Jotakin, joka rikkoo kaavaa ja totuttua. Jotakin, jonka ympärillä kohdata ja jonka ympärillä kertoa tarinoita.

Ratkaisu

Tuli. Wanhan ajan näköradio, joka kasaa ihmiset luokseen. Tämä oli idea, joka Juvan keittiöiden oli pakko toteuttaa. Yhteistyössä vanhuksien hyvää elämää mahdollistavan henkilökunnan kanssa. Lyötiin hynttyyt yhteen ja päätettiin paistaa lettuja muurikkapannulla pihan grillikatoksessa. Myös toimitusjohtaja oli mukana paistamassa lettuja.

Tulokset

Kaikki olivat tervetulleita. Tuli keräsi ihmiset kasaan. Elävän tulen parantavaa ja vaikuttavaa voimaa ei pidä nimittäin epäillä.Mansikkahillo kermavaahdon kera holahti alas niin että napa ruskasi. Tuttu haitarinsoittaja soitti grillikatoksessa hopeista kuuta. Siinä ei pieni raekuuro haitannut. Se vain loi tunnelmaa.

Yhteistyöllä, eri toimijoiden kanssa pystyttiin luomaan tontilta löytyvistä aineksista ja resursseilla ainutlaatuinen elämys. Mikään ei ollut keneltäkään pois, vaan lisää omaan työhön ja toisten hyvään elämään. Työ rikastui ja päivä oli varmasti erilainen. Esimerkki Järvi-Saimaan Palveluiden työhurjien asenteesta tehdä asiakkaille elämyksiä.

Kehittämiseen ovat osallistuneet:


Johto, henkilöstö ja
palvelujen käyttäjät

Yhteyshenkilöt

Annikki Tarvainen
annikki.tarvainen@jarvisaimaanpalvelut.fi
Ruokapalvelupäällikkö
Järvi-Saimaan Palvelut Oy
Simo Kaksonen
simo.kaksonen@jarvisaimaanpalvelut.fi
Kehitysjohtaja
Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Tykätty 6 kertaa