Jaa:
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä

Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää.
 

Sähköpostiosoitteesi:
 
LÄHETÄ EI KIITOS

 

Videoarkisto

Kuntekon matkassa

Kunteko on tukenut työelämän kehittämistä kunta-alalla vuosina 2015–2020. Katso videolta, mitä kaikkea on tehty ja mitä mieltä Kuntekon palveluista ollaan.

Tekoja tiskiin -kampanjassa palkitaan kunta-alan kehittämistekoja

Tekoja tiskiin -kampanjassa etsitään työelämän kehittämistarinoita kunta-alalta. Parhaat teot ja tekijät palkitaan marraskuussa. Kaikki 15.10. mennessä ilmoitetut teot ovat mukana kilpailussa. Kampanjan tarkoitus on nostaa hyvä kuntatyötä esille sekä saada kuntatyöntekijät kertomaan yl...

Mitä hyötyä Tekojen torista on vol 3

Kontiolahden henkilöstöpäällikkö Milla Paasu ja ympäristöpäällikkö Antti Suoma kertovat, miten ovat hyötyneet Tekojen torista.

Mitä hyötyä Tekojen torista on vol 2

Satasairaalan hanketoiminnan päällikkö Mari Niemi ja projektisuunnittelija Sanna Suominen kertovat, miten he ovat hyötyneet Tekojen torista.

Mitä hyötyä Tekojen torista on vol 1

Varkauden henkilöstöjohtaja Nina Holopainen kertoo, mitä hyötyä heille on ollut Tekojen torista.

Miksi Mikkelissä valmennetaan sisäisiä kehittäjiä?

Sisäisten kehittäjien valmennus parantaa Mikkelin kaupungin kehittämisvalmiuksia. Katso videolta palvelukehityspäällikkö Heli Hännisen ajatuksia valmennuksesta.

Mitä itseohjautuvuus on? Äänessä Filosofian Akatemian Karoliina Jarenko ja Kuntekon Anna-Mari Jaanu

Kunteko2020 ja Filosofian Akatemia järjestävät Itseohjautuvuus -seminaarin Helsingissä 10.5.2019. Seminaari on tarkoitettu kuntaorganisaatioille. Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyy osoitteesta https://www.kunteko.fi/teema-toimialakohtaiset-verkostot/itseohjautuvuus. ...

Varkaudessa luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut kehittävät kuntatyötä

Sisäisten kehittäjien valmennus käynnistyi Varkaudessa lokakuun 2018 lopussa. Kotihoidon työsuojeluvaltuutettu Riitta-Liisa Luostarinen ja Superin pääluottamusmies Marja Kiljunen kertoivat, miten valmennus on lähtenyt käyntiin.

Hae mukaan Kuntekon palvelumuotoilun työpajaan keväällä 2019!

Hae mukaan Kuntekon kevään 2019 palvelumuotoilun työpajoihin osoitteessa https://bit.ly/2yg1rVy . Työpajoissa on kolme päivää ja kaksi väliohjausta Skypellä- Palvelumuotoilun työpajoissa pääset kokeilemaan palvelujen asiakaslähtöistä kehittämistä käytännössä. ...

Kuhmossa henkilöstöllä on lupa kehittää. Mutta keitä ovat Kuhmon äijät ja muijat?

Riku ja Tunna haastavat laittamaan Tekoja Tiskiin

Riku ja Tunna yllyttävät kuntatyöntekijöitä ottamaan kynttilän pois vakan alta: nyt laitetaan Tekoja Tiskiin! Tehdään kunnissa hyvä työ näkyväksi. Tule mukaan: https://bit.ly/2sUSvPr ! ...

Lisää laatua ja tehokkuutta kunta-alan työhön

KunTeko 2020 -hankkeessa kehitetään työelämän laatua kunta-alalla. Tavoitteena on luoda parempia käytäntöjä sekä lisätä työhyvinvointia.Puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kertoo, millä tavoin JHL on ollut hankkeessa mukana.

JUKO:n puehenjohtaja Olli Luukkainen videolla: Tehdään hyvä kuntatyö näkyväksi!

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn puheenjohtajan Olli Luukkainen kannustaa mukaan kehittämään kuntatyötä ja haastaa laittamaan kuntatyön hyvät käytännöt ja kehittämisideat jakoon Kuntekon Tekojen Torilla.

HyvinvointiOsvittaa kohti Rovaniemellä

Rovaniemellä sparrattiin 30. ja 31. toukokuuta 2018 uudenlaista kohtaamis- ja palvelupistettä kuntalaisille. Työnimenä kulkee "HyvinvointiOsviitta". Syksyllä 2018 vietetään paikan avajaisia. Lupaus on kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä edistävästä toiminnasta yli sektoreiden ja toimij...

Markku Jalonen haastaa mukaan Kuntekoon ja tekemään hyvää kuntatyötä näkyväksi

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen KT Kuntatyönantajista kertoo, miksi kehittäminen Kuntekossa kannattaa ja haastaa laittamaan kuntatyön hyvät käytännöt ja kehittämisideat jakoon Tekojen Torilla.

Kemin kaupunki: Ihmeiden tekijä ja oman työn sankari

Kemin kaupunki palkittiin 16.11.2017 Kunteko-gaalassa Ihmeiden tekijät -sarjassa. Terveiset Kemistä tuo Heli Huhtamäki. Lisäksi videolla on oman työn sankari -sarjassa palkittu Jouni Rauta.

Coaching-kulttuuri Vantaan varhaiskasvatuksessa

Kunteko-ohjelma palkitsi 16.11.2017 gaalassa innostavia ja esimerkillisiä kehittämistekoja. Videolla palkitun Vantaan varhaiskasvatuksen Lena Karlsson ja Sole Askola-Vehviläinen.

Oman työn sankari Outi Koskinen

Kunteko-gaalassa 16.11.2017 palkittiin oman työn sankareita. Yksi heistä on Kouluterveydenhoitaja Outi Koskinen Hämeenkyrön kunnasta. Outi kertoo videolla työstään ja tunnelmista.

Lupa tehdä toisin -webinaari 22.9.2017

Webinaarissa kerrotaan, miten saada koko henkilöstön osaaminen ja potentiaali mukaan kehittämiseen.

Lupa tehdä toisin

Mikä on LATU-toimintamalli, entä lupa tehdä toisin -ajattelumalli? Leena Nousiainen (Rondo Training Oy) kertoo.

Tuottavuus ja innostus ylös; osallistamalla kehittäminen -webinaari

Kunteko järjesti 14.3.2017 webinaarin, jossa pääpuhujana oli sisäisten kehittäjien valmentaja Kari I Mattila.

Tuhannen ja yhden laskun tarina

Video kertoo, miten lean-filosofian mukainen kehittäminen on muuttanut ostolaskuprosessia ja koko ajattelua Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (LLKY). 

Esimerkkejä kuntatyön kehittämisestä

Miten työ muuttuu? Miten Hämeenkyrön ja Laukaan kunnissa kehitetään? Entä miten työtä rikastetaan Järvi-Saimaan Palveluissa? Katso video.

Viisas Kemi -hanke - koko työyhteisö mukana kehittämistyössä

Kaupungin henkilöstö on vahvasti mukana Viisas Kemi -ohjelmassa. Kokemuksia Kunteko-hankkeeseen liittyvästä ohjelmasta kertovat kaupungin vs. henkilöstöpäällikkö Katri Heberg ja Merilapin JHL:n pääluottamusmies Terttu Kangas. Haastattelu: Tuula Kiander, kuvaus: Henri Salonen.

Työyhteisön kehittämisessä vuorovaikutustaidot keskiössä

Mikä on keskeistä työyhteisön kehittämisessä ja mistä siihen saa tukea? Kuntekon kehittäjäpoolin vetäjä Teijo Räsänen kertoo. Haastattelu: Anita Härkönen, kuvaus: Henri Salonen.

Iin kunnan työhyvinvointihanke "Great place to work"

Video Iin kunnan työhyvinvointihankkeesta. Ensiesitys oli 9.6.2016 Zagrebissa työmarkkinatoimijoiden kv. tapaamisessa.

KunTeko 2020 -piirrosvideo

Miten työelämää voidaan kehittää? Miten Kunteko-ohjelma tukee kunta- ja maakuntaorganisaatioita?

Miksi kehittäminen on tärkeää ja kannattaa?

Neuvonantajiston jäsenet Elina Mehtonen ja Asko Merilä kertovat, miksi työelämää kannattaa kehittää.